عصر کرد

آخرين مطالب

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:

ورود 30 هزار میلیارد تومان خوراکی به سفره مردم با اجرای طرح فجرانه "کالابرگ" وزارت رفاه

ورود 30 هزار میلیارد تومان خوراکی به سفره مردم با اجرای طرح فجرانه "کالابرگ"
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه 220 هزار فروشگاه متصل به طرح کالابرگ هستند، گفت: با گذشت 11 روز از اجرای طرح فجرانه کالابرگ، مجموعاً 30 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم شده که چرخ تولید را نیز وادار به تحرک کرده است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نقل از ایسنا ، «علیرضا عسگریان» در حاشیه بازدید از بیست‌و‌چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر همین اتفاق نیز طی دو ماه آینده رخ دهد، طی سه ماه، 100 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم می‌شود.
وی افزود: قرار است کلیه خدمات اعتباری بر روی شبکه ملّی اعتبار(شما) پیاده‌سازی شود که در حال حاضر سه مورد از مهم‌ترین طرح‌ها روی این شبکه پیاده‌سازی شده است.
عسگریان با بیان این که راهبرد دولت از ابتدا توجه ویژه به سفره مردم بوده است و به همین دلیل بود که ارز ترجیحی حذف و یارانه مردم ارتقاء یافت، گفت: از ابتدای امسال طرح کالابرگ به‌عنوان یکی از فعالیت‌های اصلی شبکه ملّی اعتبار اجرا و به مرور به کل کشور تسری یافت.
وی با اشاره به طرح فجرانه کالابرگ یادآور شد: اکنون بیش از 70 درصد مردم کشور مشمول طرح کالابرگ الکترونیک هستند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این طرح دارای چند مختصات است، تصریح کرد: در چند ماه گذشته میزان یارانه مضاعف تشویقی 120 هزار تومان و شرط استفاده‌اش این بود که افراد باید 200 هزار تومان از میزان یارانه خود را از میان 11 قلم استاندارد سبد غذایی خرید کنند تا 120 هزار تومان یارانه مضاعف برای آن‌ها شارژ شود و چون شرطی وجود داشت، موجب عدم استقبال مردم می‌شد؛ اکنون آن شرط 200 هزار تومان برداشته شده و میزان اعتبار تشویقی نیز از 120 هزار تومان به 220 هزار تومان افزایش یافته و همچنین استقبال مردمی به سقف 15 برابر رسیده است.
وی افزود: در 22 بهمن‌ماه امسال، در یک روز 800 میلیارد تومان یارانه پرداخت شد. اکنون 7200 میلیارد تومان طی 11 روز یارانه به مردم پرداخت شده است که این رقم به جز یارانه خودشان بوده و اعتبار تشویقی است. 23 هزار میلیارد تومان هم مردم خودشان خرید کرده‌اند؛ یعنی طی 11 روز، 30 هزار میلیارد تومان به روی سفره مردم نشسته است. کم‌ترین تأثیر آن این است که این موضوع بر روی سفره مردم نشسته و موجب امنیت غذایی می‌شود.
عسگریان با بیان اینکه 57 درصد مردم از طرح کالابرگ استقبال نشان داده‌اند، گفت: حدود 32 میلیون نفر از طرح استقبال کردند و این باعث شده 30 هزار میلیارد تومان بر روی سفره مردم بنشیند و علاوه بر اینکه ضمانتی برای تغذیه مردم باشد، موجب شده جریان تولیدی در کشور حرکت کند.
به گفته معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طی 11 روز 32 میلیون بسته غذایی توزیع شده است.
وی با بیان اینکه طرح فجرانه از 18 بهمن‌ماه شروع شده و تا 18 اردیبهشت‌ماه ادامه دارد، تأکید کرد: با گذشت 11 روز از اجرای این طرح، مجموعاً 30 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم شده که چرخ تولیدی را نیز وادار به تحرک کرده است و اگر همین اتفاق نیز طی دو ماه آینده رخ دهد، طی سه ماه، 100 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم می‌شود.
عسگریان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه از 21 بهمن‌ماه تا 23 بهمن‌ماه صف‌هایی برای خرید سبدکالای طرح فجرانه ایجاد شده بود، گفت: اکنون این صف‌ها شکسته شده است.
معاون وزیر رفاه با اشاره به اینکه 220 هزار فروشگاه طرف قرارداد داریم، گفت: طی پنج تا هفت روز از 40 هزار مغازه بازدید کردیم. اگر تخلف و اختلافی وجود داشته، آن‌ها را شناسایی کردیم. همچنین از طریق مرکز، الگوریتم‌هایی را طراحی کرده و از این طریق توانستیم تخلفات یا شبهات را در سطح مغازه‌ها شناسایی کنیم.
30 بهمن 1402 21:04
کد خبر : 335,906
کلیدواژه ها: علیرضا عسگریان،معاون رفاه و امور اقتصادی، طرح فجرانه «کالابرگ
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/796413/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

سر صحنه تصادف چه کار کنیم؟

تکرار معروف ترین بوسه مسی در حضور همسرش! +فیلم و عکس

رازهای پیشگیری از تصادف و اقدامات حیاتی در صحنه حادثه

نظر سرمایه گذاران را به سمت صنایع دستی جلب کنیم

قیمت تور نوروزی / تور زمینی کرمانشاه نفری چقدر هزینه دارد؟ + جدول

خبر قتل یک جوان در زندان کرمانشاه تکذیب شد

ورزشکارانی که نقی معمولی بودند!

سیزده بدر حافظ طبیعت باشیم

فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

مس رفسنجان بدون سرمربی تمرین کرد

حسرت چپ استقلال برای گل و پاس گل

رد تماس مومنی با سیروس پورموسوی

خاطره بهترین روز زندگی مسی تکرار شد

ذوب‌آهن رابین‌هودِ تیم‌های مدعی و قدرتمند

جباری راه بردن تراکتور را به استقلال نشان داد

فلیکس در پایان فصل از میلان می‌رود

ولورهمپتون به دنبال دروسی

فلیک: قهرمانی‌های بیشتری می‌خواهیم

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

واژگونی تیبا یک فوتی به همراه داشت

پخش یک صحنه مستهجن از شبکه تماشا+ عکس/ صدا و سیما عذرخواهی کرد

780 هزار مسافر از جاذبه‌های گردشگری کردستان بازدید کردند

قصابی متخلف در قروه به دلیل عرضه گوشت غیربهداشتی پلمب شد

پیش بینی آب و هوای کردستان و سنندج فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

پیش بینی آب و هوای کرمانشاه فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

نگاهی به حال و هوای دوازدهم فروردین ماه در امامزاده ابوالولی باباولی الدین (ع) شهر صحنه + عکس

وقوع 167 مورد حیوان‌گزیدگی در کردستان

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

خرید میلیون دلاری تراکتور برای قهرمانی!

پرونده اولمو؛ رای نهایی شورای عالی ورزش نزدیک است

فلیک: رئال فوق‌العاده است اما نباید با ما مقایسه شوند

واکنش محافظ شخصی مسی به محرومیتش

قبل از بارسلونا با اتلتیکو امضا کرده بودم

قدردانی ویژه آتالانتا؛ مجسمه گاسپرینی ساخته می‌شود

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

حال و هوای روستای رباط سرپوشی سبزوار در قاب دوربین شهروندخبرنگار

عذرخواهی شبکه تماشا به خاطر پخش این صحنه مبتذل

عذرخواهی تلویزیون به‌خاطر پخش یک صحنه مستهجن

عید فطر در کردستان از دریچه دوربین تسنیم

بازدید 780 هزار نفر از جاذبه های کردستان

کلارنس سیدورف؛ صاحب یکی از دست‌نیافتنی‌ترین رکوردهای تاریخ فوتبال

مردم نگرانی در خصوص کمبود گوشت مرغ نداشته باشند + قیمت

آموزش‌های امدادی به مسافران نوروزی در کردستان ارائه شد

تکذیب خبر قتل یک جوان در زندان کرمانشاه

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

سیمئونه: همه مهاجمان باید از لواندوفسکی یاد بگیرند

سوارز: به‌خاطر جدایی کینه‌ای از بارسلونا ندارم